Hotel Sri Gemunu

Contact & reisinformatie

Contact

Contactformulier

Uw bericht wordt verzonden naar Aruna Pussewala, Hamburg/Germany, lid van de eigenaarsfamilie (Tel. zie onder)

verdere informatie

Reisinformatie

  • Colombo International Airport: 165 km,
  • Colombo centrum: 124 km,
  • Galle centrum (hoofdstad van zuid-Sri Lanka): 8 km,
  • Unawatuna: 1 km,
  • Strand (meteen achter de tuin): 1 stap.

Rond 30 internationale airlines vliegen naar Colombo en onze 24-uurs afhaaldienst zorgt graag voor Uw transport.

Eenmaal in Sri Lanka, heeft U vele mogelijkheden naar ons toe te komen: neemt U de trein en geniet van een onvergetelijke treinreis, of neemt U een schip tot Galle en stapt U over in een „tuktuk“. Of rijdt U met een auto of motor naar ons toe.

In de directe omgeving van het Sri Gemunu Beach Resort kunt U typische produkten en handwerkprodukten verkrijgen b.v. edelstenen, sierraden, stoffen, specerijen, thee, maskers, batikken, messing, kant, houtsnijwerk. Bovendien zijn er meerdere winkels waar men de alledaagse benodigheden kan kopen.

Yatagala-Tempel: Deze meer dan 2000 jaar oude tempel (yatagala betekent: onder de rots) is slechts 1,5 km van het hotel verwijderd.

Galle: Een oud fort, dat door de UNESCO tot wereldcultuurmonument is verklaard, is de hoofdattractie van de kleine stad.

Ambalangoda: Bekend door het snijden maskers.

Hikkaduwa: Beleeft U gedurende een rit met een boot met glazen bodem door het koralenrif de fascinerende wereld onder water.

Matara & Dikwella: Bezoekt U de historische stad Matara met zijn imposante fort en het bonte marktleven. Bewondert U de 40 m hoge Buddha-statue in de tempel van Wewurukannala nabij Dikwella.