Sri Lanka – Unawatuna

Hotel Sri Gemunu – vi byder jer velkommen!

Sri Lanka er en perle i Det Indiske Ocean. Øen kaldes ofte for Edens have og
vort hotel ligger på den sydlige spids af dette paradis.

Vi byder jer velkommen med en gæstfrihed, som Sri Lanka er kendt for, sammen med et højt serviceniveau og en særlig uformel stemning.

Det velholdte hotel ligger i det bedste område i udkanten af den lille landsby, Unawatuna, med en smuk udsigt fra alle værelser over Det Indiske Ocean.


fantastisk beliggenhed

Vores strand er beskyttet af et koralrev, hvilket gør det sikkert at svømme i havet.

Beliggenheden kan næsten ikke blive mere fantastisk: en smuk have på 1.100 m2, med skyggefulde kokospalmer, direkte på den smukke strand i Unawatuna.

Der er mulighed for rolige slendreture lands stranden eller i den omgivende natur. Som gæst kan man stifte bekendskab med vores ældgamle kultur og traditioner, altsammen noget, der med sikkerhed bliver en uforglemmelig oplevelse.

Værelser

Hotellet er beliggende i rolige omgivelser og består af to bygninger. Der er 20 komfortable, godt møblerede dobbeltværelser med bad/toilet og terrasse.

Værelserne er på ca. 18 m², alle værelser har udsigt over havet, aircondition, telefon, toilet og bad med varmt og koldt vand. Man kan vælge mellem værelser med eller uden minibar og satellit-TV.

De fleste af værelserne har balkon på ca. 10 m². Økonomi-værelserne har en stor fælles terrasse, som deles mellem fire værelser.


Ayurveda & velvære

Chalets & swimmingpool

For wellness and relaxation we created an intimated oasis about 10 minutes walk from the hotel with a recreation area, pool, Ayurveda treatment facilities and two chalets.

Swimming pool and recreation area are free of charge for our hotel guests.

If you would like to stay in this peaceful place, you may rent a furnished chalet.

You can call for an Ayurvedic specialist, have your health checked and will be provided with an individual treatment. Ayurveda is the “knowledge of a healthy and long life”.

Restaurant

Hotel restaurant

Vores restaurant à la carte tilbyder en lang række asiatiske og internationale specialiteter dagligt fra kl. 7 til 22. Spændende morgenmadsvariationer, eksotiske frugter og fantastiske karryretter. Friske fisk og hummer er garantien for en kulinarisk oplevelse ud over det almindelige.

Vi får dagligt friske råvarer, som ofte hentet i Det Indiske Ocean og bragt af lokale fiskere – leverandører, vi omhyggeligt har udvalgt.

God service og fantastisk mad vil gøre besøget til en uforglemmelig oplevelse. Ved særlige lejligheder tilbyder vi barbecues eller buffetter med levende musik og underholdning.


Events

Bryllupper & fester

Hvis I står overfor at skulle gifte jer eller fejre en anden begivenhed – stor som lille – i Sri Lanka, så lad os overraske jer med et fantastisk arrangement hos os.

Uanset om det er en klassisk, traditionel eller uformel festlighed, tilbyder vi romantiske omgivelser, der vil falde i alles smag.

Legal information: Minimum period of stay before wedding: 96 hours.

Udforsk Sri Lanka

Rundrejse & sightseeing

Sri Lankas historie går 2500 år tilbage og der er en forskellighed af kulturer, landskaber og tropisk vegetation. Der er the-plantager og smukke strande. Der er med andre ord noget for enhver smag – både hvad angår aktiviteter og oplevelser. Den overvældende gæstfrihed, man møder fra alle sri lankanere, gør at alle gæster føler sig hjemme.

Sri Lanka er en perle i Det Indiske Ocean og derfor et ideelt rejsemål.

Oplev Sri Lankas seværdigheder på en rundrejse. Vi er gerne behjælpelige med at arrangere ture på vor smukke ø og vi giver gerne ideer til udflugter og oplevelser.