Sri Lanka – Unawatuna

Wij heten U welkom in ons Hotel Sri Gemunu Beach Resort

Sri Lanka, de parel in de indische oceaan, wordt graag en terecht als hof van Eden beschreven. Ons hotel ligt in het zuiden van dit paradijs.

Wij heten U welkom met de voor het land typische gastvrijheid en bieden bijzondere service met familiair karakter.

Het verzorgde huis heeft de beste ligging aan de rand van de kleine plaats Unawatuna en biedt vanuit elke kamer een boeiend uitzicht op de indische oceaan.


Perfecte locatie

Een koraalrif voor de kust maakt het mogelijk bij dit strandgedeelte veilig in de zee te zwemmen.

De ligging kan nauwelijks mooier zijn: in een 1.100 m² grote, prachtige tuin, met een lichte beschutting door kokospalmen en direkt aan het strand van Unawatuna.

Ongestoorde wandelingen langs het strand en landinwaarts, het in aanraking komen met onze cultuur en vele andere dingen zullen voor onvergetelijke belevenissen zorgen.

Kamers

Het rustig gelegen hotel bestaat uit twee gebouwen en beschikt over in totaal 20 comfortabele, goed ingerichte kamers met douche/wc en terras.

Oppervlakte van de kamer ca. 18 m², alle kamers met uitzicht op de zee, wc en bad met koud en warm water, air-conditioning en telefoon. Naar keuze met en zonder, mini-bar en sat/tv.

De meeste kamers beschikken over een eigen ca. 10 m² groot balkon, voor de „economy-kamers“ zijn er grote gemeenschappelijke terrassen, die per 4 kamers worden gedeeld.


wellness & Ontspanning

Chalets & Zwembad

Het hotel heeft een wellness-oase met zwembad op ongeveer 10 minuten lopen. Voor hotelgasten is het gebruik van het zwembad gratis.

Hier heeft u de mogelijkheid om te ontspannen en om typische Ayurvedische behandelingen te reserveren.

Er zijn op het terrein ook 2 chalets die gehuurd kunnen worden.

Restaurant

Restaurant & spijzen

In ons open restaurant à la carte wordt U dagelijks van 7.00 tot 22.00 uur een keuze uit aziatische en internationale spijzen aangeboden: interessante ontbijt-variaties, exotische vruchten en kostelijke curries.

Vis, kreeft en andere schelpdieren worden dagelijks vers gekocht bij de plaatselijkse vissers.

Van tijd tot tijd organiseren wij barbecues of koude buffetten avonden met traditionele muziek en opvoeringen. Onze hartelijke service en onze spijzen zullen U in herinnering blijven.


Feesten

Huwelijk & feesten vieren

Als een bijzonder extra bieden wij U aan, Uw droomhuwelijk of een ander bijzonder feest op Sri Lanka in ons huis liefdevol te organiseren.

Traditioneel, klassiek of modern – wij hebben voor elk kader wat te bieden.

Legal information: Minimum period of stay before wedding: 96 hours.

Verken het eiland

Rondrijzen & uitstapjes

2500 jaren geschiedenis, een grote cultuur, natuurschoon, tropische vegetatie, bergland zowel als kust, theeplantages, rijstvelden en nog veel meer. Het eiland heeft eenieder wat te bieden naast de overweldigende gastvrijheid van de eilandbewoners.

Deze veelzijdigheid maakt van de „parel in de indische oceaan“ een ideaal reisdoel.

Wij organiseren voor U trips door het boeiende binnenland en geven U tips voor uitstapjes in de nabije omgeving.